Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Πως λειτουργεί

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ



Η αεροθερμη σόμπα βασίζεται στην καύση pellet που γίνεται με αυτόματο τρόπο. Ο ζεστός αέρας που παράγεται από την καύση του pellet διοχετεύεται στο χώρο από τις περσίδες που έχει η σόμπα. Η θέρμανση που έχουμε στο χώρο είναι άμεση. Οι σόμπες pellet αέρα διαθέτουν αυτόματο χρονοθερμοστάτη για προγραμματισμό λειτουργίας.








Η Αερόθερμες σόμπες πέλλετ διαθέτουν τηλεχειριστήριο, και έναν εύχρηστο ηλεκτρονικό πάνελ, στο επάνω μέρος της συσκευής, όπου από εκεί μπορούμε να τις ρυθμίσουμε να ανάβουν και να σβήνουν αυτόματα, σε ημερήσια , και εβδομαδιαία βάση. 
Επίσης μπορούμε να ρυθμίσουμε την ένταση της δύναμης της φλόγας σε περιόδους όπου έχουμε πολύ χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες. 
Ένας Ένας αυτόματος αισθητήρας θερμοκρασίας χώρου θα αναλάβει να βάλει την λειτουργία της σόμπας στην "κατάσταση ECO" [οικονομική λειτουργία] όταν ο χώρος μας θερμανθεί επαρκώς. 




---------------------------------------------------------------------------------

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα αφορά τις σόμπες και την εγκατάσταση στον χώρο σας.

Δημήτρης Ράμος τηλ 6947 83 49 69
 Βασιλικά
Θεσσαλονίκης 
η στο e-mail 





                                            

Χιλιάδες κατοικίες στην Ελλάδα σήμερα έχουν και χρησιμοποιούν σόμπες πέλλετ για την θέρμανση, έχοντας απεξαρτοποιηθεί πλήρως από το πανάκριβο πετρέλαιο, αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα, ακόμα και τα τζάκια και τις ξυλόσομπες.........εσείς γιατί όχι ακόμα ? 

Ενδιαφερθείτε και μάθετε πως μπορείται με 4 ευρώ την ημέρα [κόστος καυσίμου πέλλετ] μπορείτε να ζεσταίνεται μια κατοικία 80τμ 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου