Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ξέρατε ότι .......


ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ........


Οι σόμπες ξύλου πέλλετ είναι απόλυτα τηλεχειριζόμενες και μπορούν να προγραμματιστούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία βάση, ενώ σε ορισμένα μοντέλα δίνεται η δυνατότητα διαχείρισης και προγραμματισμού μέσω internet!
 Επιπλέον οι σόμπες καύσης pellet δεν απαιτούν την τοποθέτηση καμινάδας. Για το λόγο αυτό αποτελούν την ιδανική λύση θέρμανσης σε διαμερίσματα πολυκατοικιών ή σε χώρους στους οποίους η τοποθέτηση καμινάδας είναι αδύνατη.
 Τα pellets είναι άκρως ανταγωνιστικά έναντι του πετρελαίου, του φυσικού αέριου και του ηλεκτρισμού όχι μόνο ως προς το κόστος αλλά και σε σχέση με την ευκολία χρήσης και την αξιοπιστία της τεχνολογίας.

ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ........


2 kgr πέλλετ = με 1 λίτρο πετρέλαιο (σε παραγωγή θερμότητας)
650 kgr πέλλετ απαιτούν 1 μ3 (κυβικό μέτρο) αποθηκευτικό χώρο
μ3 (κυβικά μέτρα) πέλλετ = 1000 lt πετρέλαιο

Οι παραπάνω πληροφορίες είναι χρήσιμες για να υπολογίσετε περίπου* την απαιτούμενη  ποσότητα πέλλετ που χρειάζεστε ετησίως συγκριτικά με την ετήσια κατανάλωση σε πετρέλαιο, καθώς και να υπολογίσετε τον απαιτούμενο αποθηκευτικό χώρο. 

*Μην ξεχνάτε ότι η ποιότητα των πέλλετ ποικίλει, και παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση της σόμπας.


----------------------------------------------------------------------------------



Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα αφορά τις σόμπες και την εγκατάσταση στον χώρο σας.

Δημήτρης Ράμος τηλ 6947 83 49 69
                                                                    Βασιλικά Θεσσαλονίκης
η στο e-mail 





                                          

Χιλιάδες κατοικίες στην Ελλάδα σήμερα έχουν και χρησιμοποιούν σόμπες πέλλετ για την θέρμανση, έχοντας απεξαρτοποιηθεί πλήρως από το πανάκριβο πετρέλαιο, αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα, ακόμα και τα τζάκια και τις ξυλόσομπες.........εσείς γιατί όχι ακόμα ? 

Ενδιαφερθείτε και μάθετε πως μπορείται με 4 ευρώ την ημέρα [κόστος καυσίμου πέλλετ] μπορείτε να ζεσταίνεται μια κατοικία 80τμ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου