Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Εάν έχετε μια αερόθερμη σόμπα πέλλετ GRACE τότε βρίσκεστε στο σωστό site


Service και τεχνική υποστήριξη για όλες τις σόμπες του εργοστασίου Grace .......η σόμπα με το κλειδί και το χεράκι στο πληκτρολόγιο.




Η ιστοσελίδα αφορά τις Αερόθερμες σόμπες πέλλετ, αλλά ας πούμε και........

Λίγα λόγια για τις υδραυλικές σόμπες πέλλετ.......μια πολύ καλή λύση θέρμανσης αλλά για μόνιμη εγκατάσταση συνδεδεμένη με νέο η το παλιό σύστημα σωληνώσεων με τα καλοριφέρ. 



Οι συσκευές αυτές, οι λεγόμενες σόμπες μποιλερ, υδραυλικές, η νερού έχουν κατασκευαστεί για να τοποθετούνται στον εσωτερικό χώρο της  κατοικίας μας, ενώ παράλληλα συνδέονται με το κλειστό η ανοιχτό κύκλωμα της εγκατάστασης των θερμαντικών σωμάτων [καλοριφέρ] Επίσης σε κατοικίες όπου δεν υπάρχει χώρος λεβητοστασίου για την εγκατάσταση ενός λέβητα, οι συσκευές αυτές είναι η ιδανική λύση.

Για να λειτουργήσουν και αυτές οι σόμπες- μποιλερ που καίνε πέλλετ, χρειάζεται κατά την εγκατάσταση τους και 2 μικρές οπές στον τοίχο, χαμηλά και πίσω από την συσκευή.  Στην μια οπή των 5 εκατοστών τοποθετούμε μια σωλήνα μεταλλική 50αρα για την είσοδο του φρέσκου αέρα από έξω. Ο φρέσκος αυτός αέρας χρειάζεται για την καύση του πέλλετ.


Δίπλα στην μικρή οπή των 5 εκατοστών ανοίγουμε μια ακόμα οπή 8 εκατοστών για να τοποθετήσουμε το μεταλλικό σωλήνα για την έξοδο των καυσαερίων.


Το επόμενο μας βήμα είναι να  συνδέσουμε την συσκευή μας με την είσοδο  και την έξοδο  των νερών των σωμάτων {καλοριφέρ} Αφού προγραμματίσουμε και βρούμε τις παραμέτρους για το κατάλληλο πέλλετ που έχουμε επιλέξει [αυτό γίνεται μια φορά στην αρχή] μπορούμε να κάνουμε το πρώτο μας άναμμα  , απολαμβάνοντας την μεγάλη θερμική δύναμη των 12kw που αποδίδει  η συσκευή, με την λιγότερη καταναλώση πέλλετ 0,6-1,8Kgr/Ωρα.


Η συσκευή {σόμπα μποιλερ} ελέγχεται πλήρως ηλεκτρονικά και είναι αυτοματοποιημένη για το άναμμα-σβήσιμο και τον ωριαίο προγραμματισμό της, αν και όταν χρειάζεται.  Ενα κομψό τηλεκοντρόλ που συνοδεύει την συσκευή είναι χρήσιμο για τον χειρισμό εξ αποστάσεως.


Εσείς το μόνο που θα χρειάζεται είναι να τροφοδοτείτε την συσκευή με πέλλετ σε ένα ενσωματωμένο δοχείο που έχει η συσκευή χωρητικότητας 25κιλών, όποτε χρειάζεται.


------------------------------------------------------------------------------




Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα αφορά τις σόμπες και την εγκατάσταση στον χώρο σας.

Δημήτρης Ράμος τηλ 6947 83 49 69
Βασιλικά
Θεσσαλονίκης 
η στο e-mail 


                     Χιλιάδες κατοικίες στην Ελλάδα σήμερα έχουν και χρησιμοποιούν σόμπες πέλλετ για την θέρμανση, έχοντας απεξαρτοποιηθεί πλήρως από το πανάκριβο πετρέλαιο, αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα, ακόμα και τα τζάκια και τις ξυλόσομπες.........εσείς γιατί όχι ακόμα ? 
Ενδιαφερθείτε και μάθετε πως μπορείτε με 4 ευρώ την ημέρα [κόστος καυσίμου πέλλετ]  να ζεσταίνεται μια κατοικία 80τμ 
Ενδιαφερθείτε και μάθετε πως μπορείτε με 4 ευρώ την ημέρα [κόστος καυσίμου πέλλετ]  να ζεσταίνεται μια κατοικία 80τμ 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου