Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Καύσιμο της σόμπας

Τα καύσιμα της σόμπας πέλλετ

Προσθήκη λεζάντας

Οι σόμπες pellet.


Για την χώρα μας μπορεί να είναι κάτι καινούργιο, όμως η χρήση τους ξεκινάει απο τον Καναδά και την Αμερική στις αρχές της δεκαετίας του '80 και εξαπλώθηκε μέχρι το 2000 στην Σκανδιναβία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Αυστρία και όχι μόνο.
Πρόκειται για μια μορφή βιοκαυσίμων με ευρεία διαδεδομένη χρήση και πολλές εφαρμογές, που αποτελούνται από συσσωματώματα βιομάζας ξυλώδους μορφής. Για την παραγωγή της πρώτης ύλης χρησιμοποιούνται υπολείμματα επεξεργασίας ξύλου, δασικά υπολείμματα Τα συσσωματώματα είναι τυποποιημένο κυλινδρικό βιολογικό καύσιμο με προδιαγραφές ποιότητας, για την παρασκευή του οποίου δεν χρησιμοποιούνται κόλλες ή χημικά πρόσθετα - μόνο υψηλή πίεση και ατμός, γεγονός που τα καθιστά απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον



Υπάρχουν πολλών ειδών πέλλετ στην αγορά. Λίγα όμως από αυτά ενδεικνύονται για τις Αεροθέρμες σόμπες.  Οι θερμαντικές συσκευές αυτού του τύπου δεν είναι καυστήρες βιομάζας όπου εκεί μπορούμε να κάψουμε οτιδήποτε άλλο υλικό, όπως είναι το πυρηνόξυλο, πέλλετ από αγροτικά υπολλείματα, κτλ.
Οι σόμπες πέλλετ για να αποδώσουν σωστά την καύση τους, και να έχουμε μια  θερμογόνο δύναμη ικανή για να θερμάνει με οικονομικό τρόπο την κατοικία μας, χρειάζεται να την τροφοδοτούμε μόνο με καθαρό και ποιοτικό πέλλετ. 
Συνιστούμε να ρωτήσετε τον τεχνικό που θα εγκαταστήσει την συσκευή σας, ποιο είναι το κατάλληλο πέλλετ για την σόμπα σας. 

----------------------------------------------------------------------------------


Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα αφορά τις σόμπες και την εγκατάσταση στον χώρο σας.

Δημήτρης Ράμος τηλ 6947 83 49 69
Βασιλικά
Θεσσαλονίκης  
η στο e-mail 


Χιλιάδες κατοικίες στην Ελλάδα σήμερα έχουν και χρησιμοποιούν σόμπες πέλλετ για την θέρμανση, έχοντας απεξαρτοποιηθεί πλήρως από το πανάκριβο πετρέλαιο, αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα, ακόμα και τα τζάκια και τις ξυλόσομπες.........εσείς γιατί όχι ακόμα ? 

Ενδιαφερθείτε και μάθετε πως μπορείται με 4 ευρώ την ημέρα [κόστος καυσίμου πέλλετ] μπορείτε να ζεσταίνεται μια κατοικία 80τμ 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου